Guide: Tilmelding til Individuel Motivation

Dette er en guide til Hygiejne mentorer til brug når medarbejdere vil tilmeldes Individuel motivation rapporter. Det kræver at hospitalet har købt servicen.

Guide til tilmelding:

1. Find Sani nudge mobilen

2. Bluetooth skal være tændt

3. Mobilen skal have internetforbindelse

4. Sørg for at der ikke er andre Sani ID'er inden for en radius af 3 meter. Allerbedst er det, hvis der ikke er andre Sani ID'er i rummet.

5. Åben appen “Sign up - Individuel motivation”

6. Klik næste til skærmene indtil du kan se en skærm med input felter. Indtast da:

1. Navn (valgfrit)

2. Arbejdsemail

3. Gentag arbejdsemail

4. Accepter Vilkår og betingelser (Terms and conditions)

7. Når du har indtastet info trykker du "Sign up”

8. Du skal nu have Sani ID'et klar. Tag det af så du har det i hånden og tryk "Next”

9. Læg nu telefonen på et bord, så er det nemmere at udføre tilmeldingen

10. Placer Sani ID'et indenfor den anviste cirkel og tryk “Next”. Vigtigt: Brugeren skal holde Sani ID'et på cirklen indtil at tilmedingen er gennemfør

11. Hold Sani ID'et på cirklen mens mobilen scanner efter dit Sani ID. Hold det der indtil der kommer en ny skærm frem

12. Når tilmeldingen er gennemført siger den “Completed”

13. Derefter skal brugeren tjekke sin email for at se om han/hun har modtaget en bekræftelsesemail. Det er vigtigt at tjekke spam mappen. Hvis ikke brugeren har fået en emailbekræftelse indenfor 1-2 timer så er tilmeldingen muligvis mislykkedes. Kontakt da Sani nudge så vi kan hjælpe.

14. Hver mandag modtager alle tilmeldte en email med et link til at se deres egen og anonyme håndhygiejne data. Rapporten kan tilgås både på mobil og computer.

Vigtige forholdsregler:

• Det er meget vigtigt at der ikke er andre Sani ID'er i nærheden når tilmeldingen foretages. Sørg for at være minimum tre meter væk fra andre Sani ID'er - vær gerne i et rum uden andre Sani ID'er. Hvis du som Hygiejne mentor hjælper dine kollegaer med at tilmelde sig, skal du huske at tage dit eget Sani ID af inden så det ikke registreres ved en fejl.

• Hvis et Sani ID ved en fejl er blevet tilmeldt skal du kontakte os.

• Hvis en bruger mister sit Sani ID så kontakt da Sani nudge og tilmeld brugeren på ny med et nyt Sani ID.

• Der er risiko for at de ugentlige emails med rapporter ryger i spam mappen. Det er en god ide at varsle dette til dine kollegaer.