Guide: Tilmelding til Individuel motivation

Denne guide gennemgår hvordan du kan tilmelde dig "Individuel Motivation", og se dine egne håndhygiejne niveauer.

Alt du skal bruge er:

• Mobil eller computer med kamera og internetadgang
  • Dit Sani ID
  • Link/URL til at tilmelde sig

Tilmelding step by step:

1. Åben linket til at tilmelde sig individuelle data

Hygiejne mentoren kan finde URl link til at tilmelde sig på siden Individuel Motivation på Sani Analytics. Hygiejne mentoren kan dele linket via email eller printe det ud til afdelingen.

sign up screen

2. Indtast din information. Indtast navn, email og vælg sprog.

3. Scan the QR code on your Sani ID

Scan QR koden på dit Sani ID. Hvis der er problemer, kan du også manuelt indtaste cifrene på dit Sani ID. When you manually enter the Sani ID characters, a dropdown will appear. Select the sequence of characters that match your Sani ID.

Scan or type

QR scan

Done

4. Tadaaaa, så er du færdig! Medmindre din Hygiejnementor har sat Individuel Motivation på hold, så vil du modtage din første email med data den følgende mandag.

Email already used warning

Vær opmærksom: Et Sani ID kan kun tilmeldes med én email adresse. Hvis du prøver at tilmelde et Sani ID der allerede er tilmeldt Individuel motivation, vil du se en dialogbox.

Har du udskiftet dit Sani ID?

Hvis du har udskiftet dit Sani ID og vil tilemdle dig individuelle data igen, slkal du trykke "Yes, continue" i dialogboksen.

Er du ny bruger?

Hvis du er en ny bruger skal du trykke tilbage og indtaste en anden email addresse.